Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otvaranjem pristiglih ponuda zatvoren je međunarodni natječaj Brijuni Rivijere za lokaciju Katarina Monumenti.


Kao jedina potpuna i valjana ponuda za Brijuni Rivijeru pokazala se ona vodnjanske tvrtke Kermas Vod Četiri u vlasništvu poznatog hrvatskog biznismena Danka Končara.

Vezani članci Nika Pintar Poduzetnici na nogama zbog kriterija prolaska na natječajima: "Da tako nešto imate na fakultetima, sutra biste imali revoluciju" Potres - 4 Utrka s vremenom za europski novac: "Jako smo dobro naučili što znači 'fali ti još jedan papir', ishodili smo sve i riješili"

Idejno rješenje vrijedno 46 milijuna eura uključuje dvije nautičke i jednu 'suhu' marinu, hotel te prateći sadržaj dostupan građanima. Predviđeno je i zapošljavanje 160 novih radnika.

'Očito da se odlučio za ovaj korak jer je uvidio da je to kompatibilno s njegovom vizijom razvoja turizma, pogotovo nautičkog djela. Ja vjerujem da je dobro promislio i da u svemu tome ima smisla. Imamo razloga biti zadovoljni. To je početak ostvarivanja razvojnog programa', rekao je direktor Brijuni Rivijere Ratomir Ivčić.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju