Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cijene svih naftnih derivata na Ininim benzinskim postajama od danas, 16. ožujka, ostaju nepromijenjene, objavljeno je noćas na službenim Ininim internetskim stranicama.


Prema cjeniku objavljenom na web stranicama Ine, eurosuper 95 će se i u idućih tjedan dana prodavati po cijeni od 8,18 kuna po litri. Cijena supera 95 je 8,08 kuna, a super plus 98 prodaje se po 8,26 kuna o litri. Cijena dizela i dalje je 7,45 kuna, a eurodizela 7,55 kuna. Cijena plavog dizela i u idućih tjedan dana iznosi 4,42 kuna, a loživog ulja 4,87 kune po litri.

Vezani članci Ilustracija HZZO snizio cijene za PCR i serološka testiranja Slika nije dostupna 'Dodatnim padom cijena nafte ruši se Pariški sporazum i cijela strategija EU'

Cijene naftnih derivata korigiraju se na temelju Pravilnika o utvrđivanju cijena naftnih derivata i to početkom svakog tjedna, s tim da je najviše dopušteno maksimalno tjedno povećanje ili smanjenje cijena 3,5 posto. Korekcija cijena naftnih derivata ponajviše ovisi o kretanju cijena derivata na tržištu Mediterana i kretanju tečaja dolara. (Hina)