Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možete odmah poslužiti ili staviti na 1 sat u hladnjak.


Sastojci:
- 500 g krumpira
- 1 glavica crvenog luka
- 3 jaja
- 4 hrenovke
- peršin
- sol, papar, ulje, ocat

Vezani članci Galeb - 1 Istranima je puna kapa galebova. Zato njihova jaja zamjenjuju - plastičnima: "Imali smo prijave da su napadali manje pse, mačke" Kucanje jajima u studiju Dnevnika Nove TV VIDEO Tko je bio bolji? Pogledajte kako su voditelji Dnevnika Nove TV u studiju odradili najpoznatiji uskrsni običaj


Priprema:

Stavite odvojeno kuhati krumpir, jaja i hrenovke. U međuvremenu nasjeckate luk na kolutove. Kad su kuhani i ohlađeni, oljuštite krumpir i jaja. Jaja, hrenovke i krumpir narežite na ploške te stavite zajedno u zdjelu. Dodajte luk, ocat, ulje, sol, papar i peršin. Lagano promiješajte da se namirnice ne zdrobe i pretvore u kašu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju