Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Varala na uređenju grobova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prijevare 17-ero građana od kojih je uzela predujam za uređenje grobova, a taj posao nikada nije ni započela, policija je kazneno prijavila 56-godišnju zagrebačku obrtnicu koja je nepošteno "zaradila" oko 35.000 kuna.

Policija sumnja da je obrtnica 17-ero građana prevarila u razdoblju od veljače prošle godine do kraja lipnja ove godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

S prevarenim građanima potpisala je ugovore o uređenju grobnih mjesta njihovih pokojnika na groblju Mirogoj i Stenjevec. 

Uzimala je predujam od 300 do 4.300 kuna, obvezavši se da će grobove urediti u roku od 45 do 60 dana. 

No, budući da grobove nije uredila niti je vratila novac građani su je prijavili policiji koja je protiv nje podnijela kaznenu prijavu zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene