Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac koji je danas prije podne s pet hitaca ranio sumještanina u Malom Gradcu kod Gline pronađen je i uhićen i on će nakon kriminalističke obradbe uz kaznenu prijavu biti sproveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku.


Pucnjava i ranjavanje dogodili su se pred Društvenim domom u Malom Gradcu kad je 68-godišnjak nakon svađe zbog prijašnjih neriješenih međusobnih odnosa ispalio više hitaca prema također 68-godišnjem umještaninu i teško ga ozlijedio, priopćila je sisačko-moslavačka policijska uprava.

Vezani članci Slika nije dostupna Što se to događa u SAD-u? Društvenim mrežama širi se video pucnjave ispred trgovine Pištolj, ilustracija Nova pucnjava u Teksasu, muškarac ubio najmanje troje ljudi. Već je bio u zatvoru zbog zlostavljanja djeteta

Ozlijeđeni se udaljio oko tristo metara od mjesta pucnjave, do obližnje trgovine, iz koje je pozvana policija i Hitna medicinska pomoć, nakon čega je prevezen u Opću bolnicu "Dr. Ive Pedišića" u Sisku. Policija je počinitelja pronašla kod njegove kuće u blizini mjesta događaja, a pronašla je i oružje iz kojeg je pucano.

Obojica su, po riječima glasnogovornika PU-a Zvonka Smernića, policiji poznati kao prekršitelji javnog reda i mira i prijavljivani zbog nedopuštena držanja oružja.

Voditelj Kirurške službe sisačke Opće bolnice dr. Želimir Obradović izvijestio je da je ozljeđenik iz Malog Gradca kod Gline u bolnicu primljen s ustrijelnom ranom kroz desnu ključnu kost u desnu lopaticu, s prostrijelnom ranom desne šake, te okrznotinama na zatiljku i prednjem dijelu trbuha.

"Pacijent je kirurški obrađen i stabilan je", rekao je dr.
Obradović.