Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradao 24-godišnjak

Ubojici iz restorana kod Vinkovaca određen istražni zatvor, otvorena istraga protiv još dvojice mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasniku hotela kod Vinkovaca koji je u petak iz pištolja ubio 24-godišnjeg mladića određen je istražni zatvor.

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 63-godišnjeg vlasnika hotela Kunjevci zbog ubojstva mladića koje se dogodilo malo poslije ponoći u petak. Istodobno će se provesti istraga i protiv još dvojice mladića, 27-godišnjaka i 23-godišnjaka, zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

63-godišnjaka državno odvjetništvo tereti da je u petak, u 00:30 u hotelu Kunjevci kod Vinkovaca nakon kraće svađe i tučnjave zapucao iz pištolja i s više hitaca ubio 24-godišnjaka. 63-godišnjaku s hrvatskim i BiH državljanstvom određen je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i ometanja istrage.

27-godišnjaka i 23-godišnjaka državno odvjetništvo tereti za sudjelovanje u svađi koja je prerasla u tučnjavu, pri čemu je došlo do ubojstva 24-godišnjaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene