Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Bel Amiju eksplodirao plin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se prvotno nagađalo da je u narodnjački klub podmetnuta paklena naprava, očevidom je utvrđeno da je u lokalu eksplodirao plin, nakon ćega je došlo do požara, izvijestila je zagrebačka policija.

Eksplozija se dogodila jutros oko tri sata, a vatra je ubrzo
zahvatila noćni klub koji je u to vrijeme bio zatvoren. U požaru, koji su ugasili vatrogasci, nitko nije ozlijeđen, a oštećeni su unutrašnjost lokala i osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih oznaka koji je bio parkiran ispred lokala. Materijalna šteta još nije utvrđena. 

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

Noćni klubu Bel-Ami u Gornjostupničkoj ulici široj je javnosti postao poznat po tučnjavi redara i specijalaca krajem siječnja ove godine. Taj incident podignuo je dosta medijske prašine. Dio medija čak je nagađao kako su specijalci reketarili vlasnika, što je dovelo do krize u Specijalnoj policiji, u čijem je rješavanju morao sudjelovati i sam ministar Ivica Kirin.

Vlasnik kluba, Božidar Puljić, u tom je sukobu ispalio hice iz pištolja, no kazneno je odgovarao samo redar Pero Colnar, koji je nanio teške tjelesne ozljede pripadniku Specijalne policije Iliji Franjiću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene