Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon izlaska iz jednomjesečnog pritvora u mostarskoj kaznionici, gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji, muškarac osumnjičen da je počinio trostruko ubojstvo i dalje je u bijegu.


Ante Niče iz mjesta Veliki Kablići kod Livna osumnjičen je da je u petak navečer u obiteljskoj kući ubio troje članova obitelji, pri čemu su majka i šogorica preminule na mjestu događaja, dok je brat umro na putu prema bolnici u Splitu

Vezani članci Ilustracija (Foto: Peter Kneffel/DPA/PIXSELL) Švicarska izručila BiH ubojicu: Ubio šest članova jedne obitelji, među njima i dijete, pa se skrivao 25 godina Slika nije dostupna POBJEGAO OSUMNJIČENI ZA TROSTRUKO UBOJSTVO Policija raspisala tjeralicu

Trostruki ubojica Ante Niče iz mjesta Veliki Kablići kod Livna kojeg se sumnjiči da je u petak navečer u obiteljskoj kući ubio troje članova obitelji, još uvijek je u bijegu.

Unatoč intenzivnoj potrazi i objavljenim fotografijama te unatoč suradnji s građanima policija napominje kako osumnjičenom još uvijek nisu ušli u trag.

POBJEGAO OSUMNJIČENI ZA TROSTRUKO UBOJSTVO Policija raspisala tjeralicu

Pretpostavlja se da je osumnjičeni s mjesta nesreće pobjegao pješke jer ne posjeduje automobil. Iz policije napominju kako su primili nekoliko dojava, sve su pretražili no osumnjičenog nisu pronašli.

Niče je posljednji put viđen kod obližnje benzinske crpke na putu prema Livnu i od tada mu se gubi svaki trag.

Podsjećamo, nakon izlaska iz jednomjesečnog pritvora u mostarskoj kaznionici, gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji, Ante Niče osumnjičen je da je počinio trostruko ubojstvo. Prema policijskom izvješću ubojica je najprije ubio majku i šogoricu, a zatim i brata te se dao u bijeg. Još nije uhićen, a mediji tvrde da je trostruko ubojstvo počinio nožem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook