Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u BiH

POBJEGAO OSUMNJIČENI ZA TROSTRUKO UBOJSTVO Policija raspisala tjeralicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema tvrdnjama policije, muškarac je najprije ubio majku i šogoricu, a zatim i smrtno ranio brata te se dao u bijeg. Još nije uhićen, a mediji tvrde da je trostruko ubojstvo počinio nožem.

A.N. iz mjesta Veliki Kablići kod Livna osumnjičen je da je u petak navečer u obiteljskoj kući ubio troje članova obitelji, pri čemu su majka i šogorica preminule na mjestu događaja, dok je brat umro na putu prema bolnici u Splitu, priopćili su u subotu iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ), uz napomenu da je počinitelj u bijegu i da policija traga za njim.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 4 Napala ga braća narkomani Splićani u šoku nakon ubojstva mladog nogometaša: "Ta braća bi dosađivala, tražila euro, viđali smo tu i Zavadlava"

PLJAČKA POŠTE U VELIKOJ GORICI Upao naoružan i pobjegao s nepoznatom količinom novca

Nakon izlaska iz jednomjesečnog pritvora u mostarskoj kaznionici, gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji, muškarac kojem policija navodi samo inicijale osumnjičen je da je počinio trostruko ubojstvo, rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

Po njegovim riječima, ubojica je najprije ubio majku i šogoricu, a zatim i brata te se dao u bijeg. Još nije uhićen, a mediji tvrde da je trostruko ubojstvo počinio nožem.

Policija poduzima sve aktivnosti s ciljem pronalaženja i uhićenja ovog muškarca i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na brojeve 122 ili 034 203 673, rečeno je za Klix.ba u MUP-u Livanjskog kantona. (Hina/M.G.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene