Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspješna reanimacija

Tragedija u hrvatskom autokampu: Skakao s mola pa glavom udario u stijene i poginuo. Ozlijeđena i maloljetnica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U autokampu u Umagu 48-godišnjak je skočio s mola u more i udario glavom u stijene. Preminuo je nakon neuspješne reanimacije.

U jednom autokampu na području Umaga je preminuo muškarac prilikom skakanja u more. Dojavu je policija dobila u utorak oko 18:20.

"Utvrđeno je da 48-godišnji belgijski državljanin s mola skočio u more te je glavom udario u stijene. Od zadobivenih teških ozljeda muškarac je preminuo nakon neuspješne reanimacije", izvijestila je istarska policija.

Zabilježen je i slučaj na rtu Kamenjak, gdje je u utorak oko 17 sati maloljetna državljanka Belgije skočila s litice s visine od oko 15 metara te je prilikom pada ozlijedila kralježnicu. Težina njezinih ozljeda zasad nije poznata.

Pročitajte i ovo Ruski avion pao u more Azovsko more VIDEO Nova sramota za Putina: Ruski borbeni avion pao u more nedaleko od prepune plaže

Policijska uprava istarska upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje na njima zabranjeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene