Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tragedija: Dječaka (11) samlio kombajn

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezapamćena tragedija dogodila se danas oko 14 sati na poljoprivrednom imanju kod Mikleuša nedaleko od Slatine - u berbi suncokreta smrtno je stradao jedanaestogodišnji dječak.

Dječak je tijekom kombajniranja pao pod kombajn i na mjestu ostao mrtav. 

Pročitajte i ovo Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj Tomislav Stipan Troskot Nulto stanje Otac Zvonimira Troskota ima kućicu u parku prirode: "Svi koji imaju te pomoćne objekte, nitko nema takav dokument"

11-godišnjak je pao s kombajna, kojim je upravljao njegov otac D.L., u prednji dio, takozvani 'hader', u trenutku kada je otac u stražnjem dijelu prebacivao suncokret iz 'bunkera' u prikolicu. Ostao je zaglavljen, a od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće.

Na mjesto događaja odmah je stigla ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja iz Slatine, ali je dežurni liječnik mogao samo ustanoviti smrt. Dječak je bio ispod kombajna pa su morali intervenirati i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slatina.

Glasnogovornik Policijske uprave Virovitičko-podravske Josip Štajdohar kazao je da je riječ o nesretnom slučaju

Tragovi strašne nesreće još uvijek su vidljivi. Dječja čarapa ispod vrše kombajna. Roditelji su u šoku, a selo tuguje.

Dječak je često pomagao ocu u polju.

Kako je upao u vršu kombajna još uvijek nije poznato. Otac ga je tek na minutu, dvije izgubio iz vida, što je nažalost, bilo dovoljno za strašnu tragediju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene