Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zločin koji je šokirao Hrvatsku

Hladnokrvno ubio roditelje hicem u potiljak: Tinu Šunjergi (19) prijeti do 50 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tin Šunjerga (19), osumnjičen za ubojstvo roditelja u ožujku 2017. godine u Čistoj Velikoj, u srijedu će se pojaviti na pripremnom ročištu na Županijskom sudu u Zadru.

Pripremno ročište za suđenje Tinu Šunjergi, osumnjičenom za okrutno ubojstvo roditelja, bit će zatvoreno za javnost i na njemu se očekuje da sudac zakaže i raspravu koja će obilježiti i formalni početak suđenja, prenosi Antena Zadar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna smanjili mu kaznu Odvjetnik Tina Šunjerge najavio novu žalbu: ''Tražit ću poništenje presude i vraćanje postupka na početak'' Slika nije dostupna Ubio roditelje Vrhovni sud smanjio kaznu Tinu Šunjergi na 35 godina

Šunjergin zločin nad roditeljima šokirao je hrvatsku javnost.

Podjetimo, optužno vijeće Županijskog suda u Šibeniku prihvatilo je optužnicu protiv Šunjerge, kojeg se tereti za dvostruko teško ubojstvo iz bezobzirne osvete i na posebno okrutan način. Maksimalna kazna koju Šunjerga može dobiti za taj zločin, u slučaju da ga sud proglasi krivim, iznosi 50 godina zatvora.

Šunjerga je krajem ožujka 2017. godine roditelje ubio hicima iz vatrenog oružja u potiljak. Majku je ubio u polju, u automobilu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene