Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Bjelovara

Teška prometna nesreća: Četvero mladih završilo u bolnici, zbog prebrze vožnje sletjeli s ceste

Hitna pomoć, ilustracija
Hitna pomoć, ilustracija Foto: Ronald Gorsic/Cropix
Teška prometna nesreća dogodila se kasno navečer u petak, a u njoj je stradalo četvero mladih. Srećom, nitko nije poginuo.

Prebrza vožnja kumovala je teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23:15 sati u Rovišću.

U prometnoj nesreći su ozlijeđeni 21-godišnji vozač i 20-godišnjakinja, 30-godišnjak i 21-godišnjakinja koji su se nalazili kao putnici u vozilu, koje je sletjelo s ceste.

Liječnička pomoć pružena im je u Općoj bolnici ''dr. Anđelko Višić'' u Bjelovaru.

Pročitajte i ovo Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

Osobnim automobilo bjelovarskih registarskih oznaka, upravljao je 21-godišnjak. Vozio je Ulicom Nikole Šubića Zrinskog te je izlaskom iz lijevog zavoja zbog brzine neprilagođene osobinama i stanju ceste desnim kotačima vozila zahvatio bankinu i prešao preko putnog mosta.

Automobil se nakon toga nastavio kretati po putnom jarku i prednjim dijelom je udario u zemljani most te sa nastavio kretati i udario u drugi zemljani most nakon čega se odbio na kolnik gdje se i zaustavio.

Pročitajte i ovo Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

Vozač zbog ozljeda nije alkotestiran na mjestu događaja već su izuzeti uzorci krvi i urina za analizu.

Zbog prometne nesreće za promet je bila zatvorena županijska cesta ŽC-3003 od petka u 23:30 sati do subote u 2:20.

Protiv vozača slijedi podnošenje adekvatne prijave nakon zaprimanja medicinske dokumentacije ozlijeđenih i rezultata analize krvi i urina vozača, objavila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene