Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje Vojislavu Blaževiću

Marić: Rekao mi je da zna napraviti bombu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje Vojislavu Blaževiću, optuženom da je lani podmetnuo dvije paklene naprave u Zagrebu, nastavljeno je saslušanjem Hrvoja Marića koji radi u Hamburgu.

Suđenje Vojislavu Blaževiću, optuženom da je lani podmetnuo dvije paklene naprave u Zagrebu, jednu u Stenjevcu i jednu u Susedgradu nastavljeno je saslušanjem Hrvoja Marića koji radi u Hamburgu. Prije odlaska u Njemačku radio je u tvrtki 'Cro expres' koja se bavi iznajmljivanjem vozila.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Slika nije dostupna Ostaje u pritvoru Bombašu iz Zagreba odbijena jamčevina od 100.000 kuna!

'Jednom sam vozio Blaževića i pitao ga otkud mu bijele naočale. Rekao je da ima ekipu koju je upoznao u Jugoslaviji, a koja 'šanira' po šoping-centrima pa robu prodaje i da je naočale kupio od njih. Rekao mi je i da ih je upoznao u Švicarskoj gdje su ga naučili otvarati sefove, a spomenuo je i da on zna napraviti bombu', tvrdi Marić.

Obrana je prigovorila istinitosti iskaza. Blažević je tražio suočenje s Marićem i rekao da je to laž. (VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene