Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suđenje Vojislavu Blaževiću, optuženom da je lani podmetnuo dvije paklene naprave u Zagrebu, nastavljeno je saslušanjem Hrvoja Marića koji radi u Hamburgu.


Suđenje Vojislavu Blaževiću, optuženom da je lani podmetnuo dvije paklene naprave u Zagrebu, jednu u Stenjevcu i jednu u Susedgradu nastavljeno je saslušanjem Hrvoja Marića koji radi u Hamburgu. Prije odlaska u Njemačku radio je u tvrtki 'Cro expres' koja se bavi iznajmljivanjem vozila.

Vezani članci Autocesta, ilustracija Mladić nesebično pomogao čovjeku u smrskanom automobilu: ''Čupali smo vrata nasred autoceste dok su auti jurili bez usporavanja'' Eksplozivna sredstva uništena u Istri - 2 Detonacije na jugu Istre: Pripreme traju satima, a sve nestane u nekoliko sekundi - "Kad se aktivira, bježimo trčećim korakom"

'Jednom sam vozio Blaževića i pitao ga otkud mu bijele naočale. Rekao je da ima ekipu koju je upoznao u Jugoslaviji, a koja 'šanira' po šoping-centrima pa robu prodaje i da je naočale kupio od njih. Rekao mi je i da ih je upoznao u Švicarskoj gdje su ga naučili otvarati sefove, a spomenuo je i da on zna napraviti bombu', tvrdi Marić.

Obrana je prigovorila istinitosti iskaza. Blažević je tražio suočenje s Marićem i rekao da je to laž. (VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook