Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvidi u tijeku

Strava na Hvaru: Izbodena žena teško je ozlijeđena, liječnici u splitskoj bolnici bore se za njezin život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U polju nedaleko od uvale Zenčišće u Jelsi na Hvaru pronađen je mrtav muškarac, a u samoj uvali žena s ubodnim ranama. U policiji kažu da smrt muške osobe nije nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Policija još uvijek obavlja izvide. Za sada je službeno potvrđeno kako se radi o pokušaju ubojstva i samoubojstvu.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Općina Jelsa Vratili zgradu u posjed Napeto na Hvaru: Načelnik sa zaštitarima "zauzeo" sporni kat zgrade, mještani vikali: "Jelsa je naša!"

"Utvrđeno je da je ozlijeđena 62-godišnja državljanka Litve, dok je 66-godišnji hrvatski državljanin pronađen mrtav. Kod 62-godišnjakinje su utvrđene teške i po život opasne ozljede. U tijeku su izvidi, a prema do sada prikupljenim saznanjima, u konkretnom slučaju se radi o pokušaju ubojstva i samoubojstvu", priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Ozlijeđena žena u životnoj opasnosti

Podsjetimo, policija je oko 19:10 dobila dojavu da se u uvali Zenčišće u Jelsi nalazi ozlijeđena ženska osoba.

Na teren su se uputili policajci i djelatnici hitne medicinske pomoći, koji su joj pružili prvu pomoć. Utvrđeno je da ozlijeđena žena ima ubodne rane te je prevezena u splitsku bolnicu.

"Njezine ozljede okarakterizirane su kao teške i životno je ugrožena", kazala je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Ana Čepić.

U polju u blizini mjesta gdje je bila ozlijeđena žena pronađen je mrtav muškarac, javlja policija. 

"Prema do sada prikupljenim informacijama, smrt muške osobe nije nastupila kao posljedica kaznenog djela. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo", kažu u policiji.

Prije desetak dana ga prijavila za silovanje

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, muškarac, mještanin Jelse, ženu je, inače državljanku Litve, napao nožem i zadao joj pet uboda.

Napad je, navodno, motiviran osvetom jer ga je žena prije desetak dana prijavila za silovanje. Tada je bio priveden na kriminalističko istraživanje. Prema neslužbenim informacijama Slobodne, muškarac je tada rekao da je to učinio jer mu je ona ostala dužna za izvođenje građevinskih radova.

Nakon što joj je zadao nekoliko ubodnih rana po tijelu, muškarac si je navodno sam oduzeo život u obližnjem polju. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene