Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Foto: Pixsell, Duško Jaramaz

Žena s mužem i trojicom sinova nožem napala drugu ženu i njezina maloljetnog sina i teško ih ozlijedila.


Varaždinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom i četvoricom muškaraca starosti 41, 20, 24 i 17 godina, zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela.

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) Strava u Bjelovaru: Pozvali tinejdžericu da živi kod njih pa je tukli i tjerali da krade Ilustracija (Foto: Pixsell, Marko Lukunić) Taksist povezao novinarku, doznao što radi pa počeo prijetiti: "Treba vam smjestiti metak u čelo"

Policija sumnja da je 40-godišnjakinja, zajedno sa svojim suprugom i sinovima, u subotu oko 11:15 u Donjem Vratnu sačekala 16-godišnjeg maloljetnika te ga verbalno napala.

Pritom su ga muškarci udarali rukama i nogama po tijelu, onemogućavajući ga u obrani i bijegu, dok mu je 40-godišnjakinja kuhinjskim nožem zadala ubodnu ranu u predjelu trbušne šupljine.

Nakon toga je zadala ubodnu ranu u donji dio leđa 37-godišnjoj majci 16-godišnjaka, koja je pokušala obraniti svog sina i zaustaviti napad.

Maloljetni 16-godišnjak zadobio je otvorenu ranu donjeg dijela leđa i zdjelice s ozljedom jetre i žučnjaka, dok je 37-godišnjakinja zadobila otvorenu ranu donjeg dijela leđa. Oboje su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

40-godišnjakinja je pritvorena uz kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju i prijetnju, a četvorica muškaraca uz kaznenu prijavu za pomaganje.