Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan slučaj

Starica stradala u požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devedesetdvogodišnja žena smrtno je stradala u požaru, koji je buknuo jutros u Splitu, a pretpostavlja se da je smrt nastupila zbog gušenja dimom, doznaje se danas od splitskih vatrogasaca.

Vatra je buknula nešto prije 8.30 sati u ulici Kroz Smrdečac, a vatrogasci su je ugasili nakon pet minuta. U stanu su zatekli mrtvu staricu i njezinu nećakinju koja im je otvorila vrata stana.

Pročitajte i ovo Požar u stanu u Splitu - 3 Gasilo 10 vatrogasaca FOTO Izbio požar u stanu: Ozlijeđene dvije osobe Opasno zgarište - 2 Opasnost za zdravlje Pobuna zbog zgarišta: ''Nitko nije došao niti je koga briga''

>> VIDEO Auto udario u drvo i zapalio se, maloljetnica i vozač ozlijeđeni

'Vatra je najvjerojatnije buknula na kauču dok je ostatak stana bio pun dima. Požar smo ugasili brzo, ali nažalost žena, koja je bila pored kauča, bila je mrtva', kazao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Splita (JVP) Felicio Parčina, koji pretpostavlja kako je smrt nastupila gušenjem. (Hina).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene