Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretan događaj

Split: 70-godišnjak vario u garaži, pa se zapalio, liječnici se bore za njegov život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici Jedinice intenzivnog liječenja splitskog KBC-a bore se za život 70-godišnjeg Splićanina kojemu je opečeno pola tijela nakon što ga je pri varenju u garaži zahvatila vatra, doznaje se u srijedu iz splitske policije.

Nesretni događaj zbio se u utorak kasno popodne i ozlijeđeni čovjek bio je sam u garaži, no njegovo je zapomaganje čuo je susjed koji mu je odmah priskočio u pomoć te pozvao Hitnu pomoć.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

Nešto poslije 18 sati KBC Split o događaju je obavijestio policiju koja je izišla na mjesto nesreće, obavila očevid te o tome izvijestila državno odvjetništvo.

Policija je rekonstruirala nesreću te utvrdila da se 70- godišnjaku kada je u svojoj garaži na Putu Smokovika zavarivao, u jednom trenutku zapalio radni kombinezon te je zadobio za život opasne ozljede. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene