Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća eksplozija u istoj ulici

Split: U EKSPLOZIJI uništen automobil poznatog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se nagađa kako je jedan od automobila vozilo poznatog splitskog odvjetnika Vinka Ljubičića, kojem je i prošle godine na isti način uništen automobil, iz policije nema službene potvrde.

Eksplozija automobila dogodila se 40 minuta nakon ponoći u ulici Gospinica na predjelu Bačvica, te nema ozlijeđenih osoba.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Oštećeno je još dva vozila parkirana u blizini. U medijima se nagađa kako je riječ o automobilu poznatog splitskog odvjetnika Vinka Ljubičića, međutim policija to nije potvrdila.

>> Snažna eksplozija potresla Kaštel Lukšić!

Ovo je već treća takva eksplozija u Gospinici. U istoj ulici, gotovo na istom mjestu dogodile su se slične eksplozije 2011. i 2012. godine.

Podsjetimo, prošle godine u veljači oko ponoći je na Gospinici podmetnut eksploziv pod automobil, pri čemu su stradala još tri vozila, između ostalih i vozilo odvjetnika Vinka Ljubičića. Odvjetnik Ljubičić tvrdio je tada da se radi o kvaru na instalacijama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene