Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Pucnjava u Solinu: S motora pucali u mladića, ranili ga u noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnji muškarac je u Solinu zatražio liječničku pomoć nakon što ga je nepoznata osoba ozlijedila vatrenim oružjem, javlja policija.

Kako doznajemo, 28-godišnjak je pomoć liječnika zatražio oko 20:45 sati. Prema prvim informacijama, ozlijeđen je iz vatrenog oružja na području Solina. Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni mladić ima ozljede potkoljenice te je izvan životne opasnosti. 

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Na mladića su zapucala dvojica muškaraca na motociklu, te ga pogodili u noge, prenosi Dalmatinski portal.

Ovo je u posljednjih mjesec dana već treći oružani napad u Splitu i okolici. Početkom prosinca u Splitu je u vrat vatrenim oružjem pogođen Marko Bekavac. Prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama. Prošli tjedan su u Kaštelima iz jurećeg automobila zapucali na bivšeg vlasnika kafića i ranili ga u rame. U oba slučaja policija još traga za počiniteljima.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene