Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Strava na Ugljanu: Sjekirom provalio muškarcu u kuću, razbijao po dnevnom boravku pa svoju suprugu drškom izudarao po glavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zadru je ispitan 49-godišnjak koji je u petak prijetio muškarcu s Ugljana i razbijao mu po kući, a onda izudarao svoju suprugu drškom sjekire po glavi. Određen mu je istražni zatvor.

49-godišnjak je u petak došao do ulaznih vrata obiteljske kuće na otoku Ugljanu. Vrata su bila zaključana pa je u kuću provalio i ušao. Počeo je prijetiti muškarcu kojeg je tamo zatekao, a potom ga i fizički napao. 49-godišnjak je u dnevnom boravku kuće sjekirom udarao po televizoru, glazbenoj liniji i stolu te se potom udaljio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke"

Nakon toga je, u popodnevnim satima, ponovno došao u istu kuću i tamo zatekao svoju suprugu. Fizički ju je napao udarajući je drškom sjekire po glavi. Uz prijetnje joj je uzeo ključeve zajedničke kuće.

"Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke, što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor", priopćeno je iz zadarskog državnog odvjetništva. Dokaže li mu se krivica, zbog kaznenog djela prijetnje može dobiti do pet godina zatvora, dok za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari može dobiti do dvije godine zatvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene