Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše je ozlijeđen

Šef virovitičke policije službenim autom naletio na maloljetnog pješaka na zebri

Marcel Štrok
Marcel Štrok Foto: Dragan Matic/Cropix
Maloljetni pješak na kojeg je naletio načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske lakše je ozlijeđen te je otpušten iz bolnice na kućnu njegu.

Načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Marcel Štrok u ponedjeljak u 17:35 u Ulici Augusta Šenoe službenim policijskim vozilom naletio je na maloljetnog pješaka koji je prelazio cestu na pješačkom prijelazu, objavila je policija.

U prometnoj nesreći načelnik je vozeći službeno vozilo bez policijskih obilježja skretanjem ulijevo na križanju iz Ulice T. Masaryka u Ulicu A. Šenoe naletio na pješaka koji je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

Pročitajte i ovo Policija Teška prometna nesreća Autom udario u ogradu pa u nosač na A4: Poginula 22-godišnja Nepalka, vozač ozlijeđen

Pješaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Virovitica te je nakon liječničke obrade otpušten na kućnu njegu, a utvrđeno je da je zadobio lake tjelesne ozljede.

Oba su sudionika alkotestirana te nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u susjedstvu Otkriven motiv jezivog ubojstva? Muškarac pronađen gol zavezan za drvo, sa selotejpom na ustima

Očevid su obavili policajci Policijske postaje Koprivnica. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača vozila pokrenut je prekršajni postupak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene