Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Autom udario u ogradu pa u nosač na A4: Poginula 22-godišnja Nepalka, vozač ozlijeđen

Policija
Policija Foto: Vijesti u 17
Kod Varaždinskih Toplica u teškoj prometnoj nesreći poginula je 22-godišnja putnica, dok je vozač automobila ozlijeđen.

U teškoj prometnoj nesreći u utorak u 23:30 na autocesti A4 kod Varaždinskih Toplica poginula je 22-godišnja putnica u automobilu, dok je vozač ozlijeđen i prevezen u varaždinsku bolnicu. Kako neslužbeno doznaje Hina, oboje su državljani Nepala.

Prema trenutačnim informacijama, teška nesreća dogodila se kad je vozač došao do zavoja, a nije se kretao sredinom obilježene prometne trake.

Pročitajte i ovo Prosvjed novinara u Splitu "Zakon opasnih namjera" Novinari prosvjedovali protiv lex AP: "Plenki je malo nervozan"

"Sišao je s kolnika, udario u metalnu elastičnu ogradu, a potom i u betonski nosač", rekla je za Hinu službenica za odnose s javnošću Policijske uprave varaždinske Maja Ptiček.

Pročitajte i ovo Obnova Dječjeg vrtića Lipa u Čačincima Nakon osam mjeseci Djeca su ostala bez utočišta za igru i smijeh, sada je napokon počela obnova: "Jedva čekamo da se vratimo"

Dodala je da je vozač prevezen u Opću bolnicu u Varaždinu, da nije u životnoj opasnosti te da je zasad poznato i da nije bio u alkoholiziranom stanju.

Neslužbeno, vozač i poginula djevojka nepalski su državljani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene