Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užas u susjedstvu

Otkriven motiv jezivog ubojstva? Muškarac pronađen gol zavezan za drvo, sa selotejpom na ustima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac u Doboju brutalno je ubijen, a pronađen je u šumi zavezan za drvo.

U Doboju je u ponedjeljak navečer na posebno okrutan način ubijen mlađi muškarac. Izboden je nožem, a pronađen je zavezan za drvo u šumi nedaleko od izletišta Preslica. Bio je gol. 

"Muškarac je ubijen nožem. Bio je vezan za drvo i preko usta je imao prelijepljen selotejp. Istražitelji su došli do saznanja da se u vezu sa zločinom mogu dovesti muškarac i žena", rekao je izvor blizak istrazi za ATV.

Pročitajte i ovo Rezidencija Vladimira Putina predsjednik se opušta VIDEO Prvi put objavljene snimke tajne Putinove rezidencije: Ima nevjerojatnih detalja

Kako piše ATV, u kući je pronađen trag krvi, što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno tijelo i sumnja se da je muškarac napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu, gdje je brutalno ubijen.

Policija je njegovu suprugu uhitila u Banjoj Luci nakon što je locirala njezin automobil. Privedeni muškarac, prema neslužbenim informacijama, njezin je ljubavnik. 

Pročitajte i ovo Sjeverna Koreja projektil konstantna prijetnja FOTO Treći put u tjedan dana ispalili balistički projektil: "Testiramo sposobnosti brzog protunapada"

"Muškarac i žena uhićeni su zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ovim svirepim ubojstvom. U tijeku je njihova kriminalistička obrada", naveli su iz policije i dodali da će više informacija biti priopćeno na današnjoj izvanrednoj konferenciji. Iza ubijenog je ostalo četvero djece.

Ubijeni muškarac u Doboju je bio poznat kao preprodavač automobila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene