Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA OTVORENOM

''Ratari'' došli zaliti plantažu, policija im ''presjekla dotok'': 369 biljaka ostalo na suhom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Splitski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom, 30-godišnjakom i 50-godišnjom državljankom Velike Britanije.

Dvojica muškaraca kanila su dan ranije u Dolcu Donje zaliti 369 stabljika marihuane na otvorenome, no zatekla ih je policija.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suda, izvršene su pretrage domova koje dvojica muškaraca koriste na području Dicma i Splita. 

U stanu kojeg koristi 67-godišnjak pronađeno je i oduzeto 125 grama marihuane i vaga za precizno mjerenje te veća količina novca za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.

Također je tijekom kriminalističkog istraživanja potvrđena sumnja i da je prilikom počinjenja kaznenog dijela sudjelovala i 50-godišnja državljanka Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NASUPROT ZGRADE POLICIJE ''Stvari koje ne učiš u školi'': Posjet muzeju za koji ulaznicu možete smotati i popušiti
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provodi se istraga Jeza u Koprivnici: Djeci prodavali drogu

Po završetku kriminalističkog istraživanja, tijekom današnjega dana, bit će privedeni pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene