Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U padu s trećeg kata, s visine od 12 metara, sinoć je 22-godišnji I. B. iz okolice Požege teško ozlijeđen te se trenutačno nalazi na kirurškom odjelu pulske Opće bolnice i izvan je životne opasnosti, izvijestila je danas istarska policija.


Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Rogić nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata kada je 22-godišnji mladić, koji se s društvom nalazio u "Uljanikovu" samačkom domu u Balotinoj ulici u Puli, u jednom trenutku nakon konzumiranja alkohola rekao prijateljima da će prijeći u susjednu sobu, ali kroz prozor. U ostvarenju tog nauma nije uspio jer je izgubio ravnotežu i pao s trećeg kata, s visine od 12 metara.

Vezani članci Bolnica u Puli Zamjenik ravnateljice pulske bolnice: "Javilo nam se puno građana sa željom da pomognu, ali nismo znali da će uzimanje volontera biti zakonski toliko teško" Pula - 3 Nekad grad brodogradnje, no u njemu se danas nižu novi projekti. Postaju mjesto koje broji više onih koji su se uselili, nego iselili: "Totalno sam oduševljena"

"Nesretnik je pao na zemljanu površinu te je tom prigodom zadobio višestruke prijelome rebara i ključne kosti, ali je izvan životne opasnosti", istaknula je glasnogovornica Nataša Rogić.