Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pula: Pao s trećeg kata i preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U padu s trećeg kata, s visine od 12 metara, sinoć je 22-godišnji I. B. iz okolice Požege teško ozlijeđen te se trenutačno nalazi na kirurškom odjelu pulske Opće bolnice i izvan je životne opasnosti, izvijestila je danas istarska policija.

Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Rogić nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata kada je 22-godišnji mladić, koji se s društvom nalazio u "Uljanikovu" samačkom domu u Balotinoj ulici u Puli, u jednom trenutku nakon konzumiranja alkohola rekao prijateljima da će prijeći u susjednu sobu, ali kroz prozor. U ostvarenju tog nauma nije uspio jer je izgubio ravnotežu i pao s trećeg kata, s visine od 12 metara.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

"Nesretnik je pao na zemljanu površinu te je tom prigodom zadobio višestruke prijelome rebara i ključne kosti, ali je izvan životne opasnosti", istaknula je glasnogovornica Nataša Rogić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene