Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je prošle noći uhitila 44-godišnjaka koji je sinoć u Donjoj Gračenici kod Kutine pucao iz automatske puške prijeteći jednom mladiću, a pritom je ranio mještanina koji se zatekao u blizini.


Četrdesetčetverogodišnji muškarac je sinoć oko 19,45 sati iz za sada neutvrđenih razloga došao pred kuću 17-godišnjaka i zaprijetio mu, a kad je mladić ušao u kuću i zaključao se, muškarac je kundakom razbio staklo na ulaznim vratima. 

Vezani članci Josip Mrgan, ravnatelj ŠRC Sisak Sisački HDZ zbog korone zatražio ostavku ravnatelja sportskog centra: "Tko će preuzeti odgovornost za ugrožavanje zdravlja zaposlenika?" Sisak - 2 Kako živi grad uništen potresom? "Obećavaju da će vratiti mlade, ali nitko od mojih prijatelja to ne planira"

Kako ipak nije uspio ući, ispalio je nekoliko hitaca, od kojih je jedan ranio u lijevu nadlakticu 55-godišnjeg mještanina, koji se u tom trenutku zatekao u blizini.

Počinitelj je zatim pobjegao, no policija ga je čekala u zasjedi kod njegove kuće i uhitila u 00,45 sati.

Prilikom uhićenja nije imao kod sebe oružje, pa je policija tijekom jutra nastavila očevid na mjestu događaja i potragu za oružjem.