Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE SE ISPITUJE

Pronađeni leševi u Savi i Krapini: Još nije poznat identitet žene i muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva leša pronađena su u nedjelju u koritima rijeke Save i Krapine, a kako je policija izvijestila, na tijelima nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

U nedjelju oko 13:10 na području Samobora (Medsave) u koritu rijeke Save pronađeno je tijelo zasad nepoznate ženske osobe.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti

Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, poručili su iz PU zagrebačke.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Također u nedjelju oko 19:25 u Zaprešiću u Ulici Davora Bašića u koritu rijeke Krapine pronađeno je tijelo zasad nepoznate muške osobe.

PU zagrebačka je izvijestila na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene