Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao u šumu

Pri padu teško ozlijeđen belgijski paraglajder

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške tjelesne ozljede zadobio je 54-godišnji paraglajder iz Belgije, koji je jučer oko 18 sati uzletio s uzletišta Brgud te potom pao u šumu iznad Šušnjevice, nedaleko od Učke.

Istarska policija je dojavu o padu paraglajdera zaprimila oko 18:15 sati, nakon čega su policajci iz Istarske i Primorsko-goranske policijske uprave krenuli u potragu za muškarcem.

U potragu su bili uključeni i članovi pulske Gorske službe spašavanja (GSS) te pripadnici labinske Javne vatrogasne postrojbe, pa je muškarac ubrzo pronađen.

Pročitajte i ovo Paraglajder, Ilustracija Strašno Tragična smrt djevojke, željela je pobijediti strah od letenja: Skliznula sa sjedala usred leta i pala u smrt Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

>> HGSS helikopterom s Velebita izvukao pastira s bolovima u trbuhu

Policija je izuzela paraglajder i opremu koju je koristio stradali Belgijanac, a okolnosti pada utvrdit će inspektor za zrakoplovne nesreće. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene