Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog pokušaja ubojstva

Prepoznajete li ga? Nizozemska policija traga za muškarcem iz istočne Europe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemska policija traži pomoć građana u identifikaciji muškarca, koji je 18.11.2012. oko 18,10 u mjestu Hoek van Holland u Nizozemskoj počinio pokušaj ubojstva nad vozačem taksija, a utvrđeno je da bi se moglo raditi o osobama sa područja istočne Europe.

"U vrijeme događaja počinitelj je bio starosti između 20 i 25 godina, visok oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke tamne kose, a bio je u društvu nepoznate ženske osobe, starosti 17 do 20 godina, sitne tjelesne građe, visine 160 do 165 cm, sa „piercingom“ u nosu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi zakon Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: "Dragi vozači, nisu doktori krivi..." Talačka kriza u Nizozemskoj Talačka kriza u Nizozemskoj Završila je talačka kriza u Nizozemskoj, maskirani muškarac uhićen

Nizozemska policija traži pomoć građana u identifikaciji muškarca, koji je 18.11.2012. oko 18,10 u mjestu Hoek van Holland u Nizozemskoj počinio pokušaj ubojstva nad vozačem taksija.

U vrijeme događaja počinitelj je bio starosti između 20 i 25 godina, visok oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke tamne kose, a bio je u društvu nepoznate ženske osobe, starosti 17 do 20 godina, sitne tjelesne građe, visine 160 do 165 cm, sa „piercingom“ u nosu. Za navedene osobe pribavljene su snimke video nadzora, a prikupljenim obavijestima je utvrđeno da bi se moglo raditi o osobama sa područja istočne Europe", poručuju iz MUP-a.

Ukoliko prepoznajete osobe sa fotografija ili imate informacije koje bi mogle pomoći u njihovoj identifikaciji obavijestite policiju na e-mail adresu policija@mup.hr. ili na broj 192.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene