Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pali' online prevaranti

Preko interneta prodavali sportsku opremu koju nisu isporučivali kupcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon kriminalističkog istraživanja, provedenog u suradnji s gotovo svim policijskim upravama, sisačko-moslavački policajci, uhitili su dvojac s glinskog područja koje terete da su prevarili velik broj kupaca sportske opreme kojima nisu isporučivali robu naručenu preko interneta.

Osumnjičeni 25-godišnjak i 57-godišnjakinja su od početka rujna do početka listopada prošle godine na internet portalu Njuškalo, nudili na prodaju tenisice, trenirke, majice i drugu sportsku opremu poznatih marki po znatno nižim cijenama od stvarne.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

Nakon što su im se zainteresirani kupci javili i obavili uplatu na njihov račun, naručene proizvode nisu isporučivali. Kako je dosad utvrđeno na taj su način prevarili najmanje 112 osoba iz svih krajeva Hrvatske, a pričinjena materijalna šteta zasad iznosi više od 50.000 kuna.

Protiv oboje osumnjičenih, a neslužbeno se doznaje da je riječ o majci i sinu, Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku bit će podnesena kaznena prijava zbog prijevare. Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke upućen je poziv i drugim oštećenim građanima da se sa svojom prijavom jave policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene