Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potraga za nestalim 41-godišnjakom koji je najavio samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici istarske policije, Gorske službe spašavanja, lovci i vatrogasci od jučer tragaju za nestalim 41-godišnjim Emanuelom Paoletićem iz Vrsara koji je u subotu oko 19 sati otišao iz obiteljske kuće u Vrsaru i od tada mu se gubi svaki trag, izvijestila je glasnogovornica istarske Policijske uprave Nataša Rogić.

Nestali Pauletić visok je oko 185 centimetara, crne je kose, mršavije građe, a nosio je zelenosmeđu majicu kratkih rukava, jeans hlače i crvene cipele.

Pročitajte i ovo Uspješno okončana trodnevna potraga na području Baških Oštarija (Foto: HGSS) - 2 Nelogična priča Uspješno okončana trodnevna potraga: HGSS o okolnostima ''mističnog'' nestanka Slika nije dostupna Tražilo je 45 pripadnika HGSS-a Tražili je kilometrima, a žena mrtva blizu kuće

Prema riječima glasnogovornice Rogić policija je dojavu o nestanku Emanuela Pauletića zaprimila jučer u 1,40 sati od njegove sestre. Od tada je policija, u suradnji s porečkim vatrogascima, pripadnicima Dobrovoljnoga vatrogasnog društva iz Kaštelira, lovačkim društvom te Gorskom službom spašavanja, pretražila uže i šire vrsarsko područje. Budući da nestali nije nađen, potraga je nastavljena.

Kako se navodi na internetskoj stranici Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Paoletić je ostavio oproštajno pismo u kojem je najavio da će zbog zdravstvenih tegoba počiniti samoubojstvo.

Od jučer popodne u traganje se uključila Gorska služba spašavanja i pas tragač.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene