Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na poziv Vlade Crne Gore, ekipa HGSS-a već 5 dana boravi na području Crne Gore gdje se provodi opsežna potraga za nestalom osobom u okolici Cetinja.


Uz osam potražnih ekipa sa psima, u Crnu goru je upućeno jedno zapovjedno vozilo sa kompletnom opremom i termovizijom. U toj je potrazi angažirano 17 pripadnika HGSS-a, piše na službenim stranicama Gorske službe spašavanja.

Vezani članci Potražni psi u akciji Hrabre njuške HGSS-a: Jednom je ovo prvi uspjeh, a drugi je spašavao ljude nakon razornog potresa u Petrinji Slika nije dostupna Na Velebitu nestala speleologinja

Radi se o stručnom timu sa međunarodno licenciranim voditeljima potrage tako da hrvatski tim upravlja potragom i velikim domaćim resursima jer je u potrazi svakodnevno angažirano na stotine ljudi.

Ovo nije prvi put da potražni timovi Hrvatske gorske službe na poziv državnih vlasti u zemljama u okruženju (BiH i Makedoniji), pomažu u potragama.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju