Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija uhitila vozača koji je pregazio četrnestogodišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Virovitičko-podravska policija otkrila je jutros vozača za kojega se osnovano sumnja da je jučer u 16,40 sati na pješačkom prijelazu osobnim automobilom srušio 14-godišnjeg dječaka i pobjegao s mjesta nesreće.

Riječ je o V.H. (42) s područja Suhopolja koji je, ulicom Matije Gupca, upravljao osobnim automobilom marke VW golf koprivničkih registracijskih oznaka iz pravca Terezenog Polja prema središtu grada. 

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 2 nije prilagodio brzinu Kraj potrage: Policija uhitila vozača koji je usmrtio biciklista - bio je pijan i nadrogiran Slika nije dostupna UHIĆEN JE Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji

Na pješačkom prijelazu kod vojarne nije se zaustavio da propusti pješake pa je prednjom lijevom stranom vozila udario u dječaka i pobjegao u nepoznatom pravcu.

S teškim ozlijedana zdjelice dječak je zadržan na Odjelu kirurgije virovitičke Opće bolnice. V.H. je višestruki počinitelj prekršaja u prometu, a prema podacima PU Virovitičko-podravske već dva puta bježao s mjesta nesreća koje je izazvao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene