Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suputnica lakše ozlijeđena

Završen očevid današnje prometne nesreće na A1: Poznato kako je poginuo 62-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u subotu u 12:05 zaprimila dojavu da je na autocesti A-1 na 241. kilometru došlo do prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba. Tijekom dana je završen očevid.

U prometnoj nesreći na A1 je u subotu na mjestu događaja poginula jedna muška osoba, dok je putnica iz istog vozila kolima Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar radi pružanja daljnje liječničke pomoći. Utvrđene su joj lakše tjelesne ozlijede, priopćili su iz policije nakon završetka očevida.

''Do prometne nesreće je došlo na način da je 62-godišnji hrvatski državljanin, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao osobnim automobilom Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka i kretao se autocestom A-1 u smjeru Splita, kojom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste uslijed čega u zavoju gubi kontrolu nad upravljačem'', izvijestili su iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAVRŠEN OČEVID Policija objavila detalje užasa kod Vodica: Automobilom se zabio u suhozid, prevrnuo se i završio na krovu, vozilo je u potpunosti izgorjelo

Pročitajte i ovo Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Ne snimaj dok voziš Smijali se vozaču koji je slupao auto pa i sami završili u prometnoj nesreći

Zatim je došlo do zanošenja vozila i udara u zaštitnu ogradu o koju se automobil odbio i prevrnuo, uslijed čega je vozač iz vozila ispao na kolnik i poginuo na mjestu događaja'', dodali su iz policije.

O navedenoj prometnoj nesreći obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene