Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka)
Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka

Policija traži muškarca koji je u prosincu prošle godine napao zaposlenice ljekarne u Zagrebu i ukrao im novac.


U Zagrebu, na Savskoj cesti, 14. prosinca 2018. godine oko 16:40 nepoznati je počinitelj uz verbalnu prijetnju dvjema zaposlenicama ljekarne počinio kazneno djelo razbojništva i otuđio više stotina kuna.

Vezani članci Na autocesti kod Jastrebarskog prevrnuo se autobus - 4 Policija objavila detalje nesreće na autocesti A1: Autobus prešao na zaustavnu traku i prevrnuo se na bok Ilustracija (Foto: Pixsell, Marko Lukunić) Vožnja iz pakla od Karlovca do Zagreba: Pozvao taksi, vozaču prijetio oštrim predmetom i opljačkao ga

Policija tim povodom traži muškarca s fotografija. Njega povezuju uz navedeno razbojništvo. Nepoznati je muškarac starosti oko 30 godina, visine oko 165 cm i slabije je tjelesne građe.

Bio je odjeven u zimsku jaknu crne boje s kapuljačom koju je imao na glavi, preko lica i nosa nosio je zelenu kiruršku masku, donji dio trenirke crne boje s bijelim slovima na lijevoj nogavici, na rukama je imao crne rukavice, dok je u lijevoj ruci nosio bijelu vrećicu.

Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka)
Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka)1 Foto: PU zagreba?ka

Iz policije pozivaju građane da ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili im se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-adresu zagrebacka@policija.hr.