Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznajete li ga?

Policija traži muškarca s fotografija: Napao je zaposlenice ljekarne u Zagrebu i ukrao im novac

Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka)
Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka
Policija traži muškarca koji je u prosincu prošle godine napao zaposlenice ljekarne u Zagrebu i ukrao im novac.

U Zagrebu, na Savskoj cesti, 14. prosinca 2018. godine oko 16:40 nepoznati je počinitelj uz verbalnu prijetnju dvjema zaposlenicama ljekarne počinio kazneno djelo razbojništva i otuđio više stotina kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Strava u Zagrebu: Upadao u trgovine, ljekarne i pošte, zaposlenima prijetio ubodom medicinske igle ili noža Ilustracija Istraga u tijeku Opljačkana kockarnica u Zagrebu: Pljačkaš prijetio pištoljem i nasrnuo na zaposlenice

Policija tim povodom traži muškarca s fotografija. Njega povezuju uz navedeno razbojništvo. Nepoznati je muškarac starosti oko 30 godina, visine oko 165 cm i slabije je tjelesne građe.

Bio je odjeven u zimsku jaknu crne boje s kapuljačom koju je imao na glavi, preko lica i nosa nosio je zelenu kiruršku masku, donji dio trenirke crne boje s bijelim slovima na lijevoj nogavici, na rukama je imao crne rukavice, dok je u lijevoj ruci nosio bijelu vrećicu.

Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka) Policija traži ovog muškarca (Foto: PU zagrebačka)1 Foto: PU zagreba?ka

Iz policije pozivaju građane da ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili im se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-adresu zagrebacka@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene