Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje se intenzivno traga za njom

Policija: Obavili smo desetke provjera, pretražujemo veliko područje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici PU Šibensko-kninske tragaju za nestalom Antonijom na području od Kričaka do Klisa.

Antoniju Bilić traže i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. Danas su 'češljali' prostor od Drniša do Klisa, a danas je njihova potraga bila koncentrirana na središnju Hrvatsku, ličko područje i Ogulin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preko 300 ispitanih Za Antonijom sutra kreće najveća potraga u novijoj povijesti GSS-a Slika nije dostupna Opsežna potraga traje i dalje Deseti dan potrage: Policija ispitala 100 osoba, nema traga Antoniji

'Naši momci su pretražili prostor od Drniša do Klisa. Sada su stali i čekaju daljnje odluke. Istodobno kolege iz Ličko-senjske županije i dalje je traže, rekao nam je Vinko Prizmić, pročelnik HGSS-a.

Iako se pojavila informacija je uhićen prvi osumnjičenik, u PU šibensko-kninskoj kažu kako to nije istina. Glasnogovornica spomenute PU, Marica Kosor, izričito je naglasila kako policija nikog dosad nije uhitila niti nasilno privela oko slučaja nestanka Antonije Bilić, već da je na osnovu dojava građana policija obavila preko deset obavijesnih razgovora i provjera.

Isto tako, odjeća koju je prošloga utorka policija pronašla u kontejneru na autocesti, pored tunela Mala Kapela ne pripada nestaloj 17-godišnjoj Drnišanki Antoniji Bilić, potvrdila je Kosor. Pronađena je neka odjeća, no vještačenje je utvrdilo kako je ne možemo povezati s mladom Drnišankom, istaknula je Kosor.

Podsjetila je još jednom kako se potraga nastavlja, a u PU šibensko-kninskoj utemeljen je cijeli tim koji radi samo na slučaju nestale Antonije. Drnišanka Antonia Bilić je nestala prošloga utorka. Posljednji je put viđena oko 8,30 ujutro kako ulazi u kamion s plavom ceradom kojemu je za volanom sjedio muškarac u 35-im godinama, zalizane crne kose, koštunjava lica, upalih očiju, gustih obrva i kvrgava nosa.

Policija je na temelju iskaza očevidaca izradila i njegov fotorobot, te moli sve koji raspolažu bilo kakvim znanjima da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu besplatni telefon 192. (B.V./Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene