Novac, ilustracija
Novac, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr

25-godišnji policajac onemogućio je podnošenje kaznene prijave i daljnje procesuiranje osumnjičenika za proizvodnju i promet drogama jer je iz policijske postaje odnio dokumentaciju o slučaju.


Policijski ured za za suzbijanje korupcije organiziranog kriminaliteta u Osijeku sumnjiči policajca da je zlouporabio položaj i ovlasti pa je 25-godišnjak završio u pritvoru i ostao bez posla.

Vezani članci Požar i evakuacija u Osijeku - 2 Plameno jutro u Osijeku: Izbio požar, vatrogasci morali evakuirati sve u zgradi Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) Osječki policajac suprugu zlostavljao više od dvije godine, natjerao ju da u dvorištu kleči i moli Očenaš

On je prošle godine vodio istragu protiv osumnjičenika za proizvodnju i promet drogama, u sklopu istrage obavljena je i pretraga doma u kojoj je privremeno oduzeo 1160 kuna. Policajac je novac zadržao, a dokumentaciju o slučaju odnio iz postaje i onemogućio podnošenje kaznene prijave i daljnje procesuiranje osumnjičenika.