Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački policajac i još jedan muškarac osumnjičeni su da su sredinom listopada u Kranjčevićevoj ulici pretukli i teško ozlijedili 30-godišnjaka koji je prije toga već bio napadnut.


Prema policijskom izvješću, osumnjičeni 47-godišnjak i još dvojica nepoznatih muškaraca posvađali su se 14. listopada iza ponoći u kafiću u Kranjčevićevoj ulici s 30-godišnjakom.

Vezani članci Slika nije dostupna PRIJE 25 GODINA Ovako je izgledalo prvo postrojavanje Oružanih snaga RH Slika nije dostupna Svećenik istukao dječaka oboljelog od tumora?

Trojac je potom izašao te nedaleko od kafića sačekao i pretukao žrtvu, nakon čega su pobjegli automobilom.

Kada se napadnuti pridigao, nogom je razbio staklo na vratima kafića u kojemu je počela svađa. Iz kafića su izašli prvoosumnjičeni 32-godišnjak i policajac koji nije bio u službi. 

Tek pretučenog 30-godišnjaka odmah su srušili na tlo i počeli ga udarati rukama i nogama po glavi i tijelu. Pritom su ga teško ozlijedili, slomivši mu nos.

Protiv osumnjičenih policija je podnijela kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a osumnjičeni policajac je suspendiran i protiv njega je pokrenut stegovni pustupak zbog teške povrede službene dužnosti.

Njega i 32-godišnjaka se sumnjiči da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede, dok se trećeosumnjičenog 47-godišnjaka i dvojicu nepoznatih sumnjiči za kazneno djelo nasilničkog ponašanja.