Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokopan ubijeni Franjo Kos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mjesnome groblju u Petrovoj Gori pokopan je danas Franjo Kos (64), jedan od troje ubijenih u zagorskom mjestu Velika Veternička u četvrtak.

Od njega se oprostilo dvejstotinjak mještana, a među okupljenima viđeni su i policajci u civilu.

Pročitajte i ovo Sporovod Alekseja Navaljnog Najveći Putinov kritičar Brojni Rusi i dalje su okupljeni oko groblja, kći Alekseja Navaljnog objavila prekrasnu poruku: "Moj heroj" Fotografija Alekseja Navaljnog Ništa se ne zna "Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze

Kos, jedna od četiri žrtve zagorskog "krvavog četvrtka", pronađen je s metkom u čelu i nožem u grlu u susjedstvu kuće u kojoj su nađeni ustrijeljeni Cecilija Hudić i njezin unuk Goran.

Dok je policija danas pretraživala okolno područje, policajce je nakratko u Velikoj Veterničkoj posjetio ravnatelj policije Marijan Benko sa suradnicima.

Kos i odbjegli general Ivan Korade, kojega policija traži u vezi s ubojstvima, vodili su po podacima Općinskog državnog odvjetništvu u Zlataru parnicu zbog teških tjelesnih ozljeda koje je Franjo još 1987. nanio Koradeu. Kos ga je ubo u ruku, a za to kazneno djelo osuđen je 1991. na osam mjeseci zatvora, uvjetno uz rok kušnje od 18 mjeseci.

U četvrtak je osim ubijenih u Velikoj Veterničkoj, u mjestu Vitešinec kraj Ivanca ubijen Davor Petriš, bivši vojni policajac i Koradeov bliski suradnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene