Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1 sat i 10 minuta na državnoj cesti D-56 Skradin - Bribirske Mostine.


Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji M. P. iz Čiste Velike upravljajući u alkoholiziranom stanju osobnim vozilom marke BMW, njemačkih registracijskih oznaka, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio pored kolnika.

Vezani članci Tragedija kod Okučana Vozač kamiona koji se prevrnuo kod Okučana pušten iz bolnice, i dalje tvrdi da nije znao da vozi migrante Slika nije dostupna VIDEO: Troje poginulih u prometnoj nesreći na Dalmatini

Vozač, kojemu je u krvi utvrđen 1, 14 grama alkohola po kilogramu tjelesne mase, automobilom je prvo udario u žičanu ogradu maslinika, a zatim je u zanošenju ponovo izletio izvan kolnika na zemljanu površinu gdje je došlo do prevrtanja vozila koje se zatim zaustavilo na krovu.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 46-godišnji K. Z. iz Sonkovića, dok su lakše ozljede zadobili vozač automobila i drugi putnik u vozilu, 25-godišnji M. M. iz Vaćana.

Nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici u Šibeniku pušteni su kući, dok je tijelo smrtno stradalog putnika prevezeno na Odjel patologije šibenske bolnice kako bi se obavila obdukcija.

Protiv vozača osobnog vozila podnesena je kaznena prijava.