Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo u prevrtanju automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1 sat i 10 minuta na državnoj cesti D-56 Skradin - Bribirske Mostine.

Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji M. P. iz Čiste Velike upravljajući u alkoholiziranom stanju osobnim vozilom marke BMW, njemačkih registracijskih oznaka, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio pored kolnika.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna VIDEO: Troje poginulih u prometnoj nesreći na Dalmatini

Vozač, kojemu je u krvi utvrđen 1, 14 grama alkohola po kilogramu tjelesne mase, automobilom je prvo udario u žičanu ogradu maslinika, a zatim je u zanošenju ponovo izletio izvan kolnika na zemljanu površinu gdje je došlo do prevrtanja vozila koje se zatim zaustavilo na krovu.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 46-godišnji K. Z. iz Sonkovića, dok su lakše ozljede zadobili vozač automobila i drugi putnik u vozilu, 25-godišnji M. M. iz Vaćana.

Nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici u Šibeniku pušteni su kući, dok je tijelo smrtno stradalog putnika prevezeno na Odjel patologije šibenske bolnice kako bi se obavila obdukcija.

Protiv vozača osobnog vozila podnesena je kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene