Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donje Polje u blizini Šibenika

Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene u prometnoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetjednogodišnji vozač iz Šibenika smrtno je stradao, a tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se oko 14. 45 sati dogodila u mjestu Donje Polje kod Šibenika, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava nakon obavljenog očevida.

Do nesreće je došlo kada je 51-godišnji vozač osobnog vozila ford focus u nepregledni zavoj ušao s neprilagođenom brzinom. Zbog toga je izgubio nadzor nad automobilom te prešao na lijevu prometnu traku i izravno se sudario s renault scenicom splitskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja iz Bilica, kažu u policiji. Nakon sudara s tim vozilom focus se nastavio kretati cestom te je udario u sljedeće vozilo koje je dolazilo iz suprotnog pravca. Riječ je o automobilu citroen šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak iz Kaštela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Troje poginulih u prometnoj nesreći na Dalmatini Slika nije dostupna Mrtav u sudaru autobusa i automobila kod Šibenika

Teže ozljede zadobila je 43-godišnja vozačica iz Renault Senica zbog čega je zadržana na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici. Maloljetna putnica iz tog vozila zadobila je lakše ozljede te je nakon pružene liječničke pomoći puštena kući. Lakše ozljede dobio je i vozač citroena, ali je i on pušten na kućnu njegu, izvijestila je šibenska policija. Očevid na mjestu nesreće obavili su dežurni istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku te šibenska policija. Dok je trajao očevid promet je bio preusmjeren na Jadrtovac i Jadransku magistralu, ali od 17. 25 sati nesmetano teče i državnom cestom kod Donjeg Polja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene