Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginula dva mladića, policajac slomio kičmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića na mopedu poginula su jutros u 3 sata u prometnoj nesreći na Poljičkoj cesti u Splitu, a dva sata poslije, pokušavajući uhvatiti počinitelja druge prometne nesreće, policajac je teško ozlijedio kičmu.

Mladići u dobi od 19 i 18 godina, koji su se vozili mopedom bez zaštitnih kaciga, poginuli su na mjestu nesreće koja se dogodila na Poljičkoj cesti kad je vozač izgubio nadzor i mopedom udario u nogostup.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drugi prošao bez ozljeda Poreč: Nizozemski padobranac lakše ozlijeđen nakon što ga je jak vjetar bacio na stijene Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 4 Propucan muškarac Policija traga za napadačem u Zagrebu: Obračun na mjestu gdje je bio i pokušaj likvidacije Vjeke Sliška

U drugoj prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 5 sati u Ulici Zbora narodne garde, 26-godišnji vozač i njegov suvozač pali su s motocikla, pri čemu je suvozač zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u bolnicu.

Vozač, koji nije bio povrijeđen i koji je s policajcem čekao ekipu za očevid, u jednom trenutku je počeo bježati, a 24-godišnji policajac je potrčao za njim. Sustigao ga je na jednoj građevini i u pokušaju da ga savlada obojica su pala s visine od 4 metra.

Obojica su ozlijeđena, ali policajac je teško ozlijedio kičmu i u Kliničkoj bolnici Split je operiran, priopćio je novinarima načelnik Komunikacijskog centra PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene