Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen zbog krijumčarenja ljudi

Pobjegao zatvorenik iz Remetinca: Tražio da ide na WC pa iskoristio priliku u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zatvorenik iz zagrebačkog zatvora Remetinec pobjegao je jučer ujutro iz bolnice Sestara milosrdnica, kamo je odveden nakon što se pravosudnim policajcima požalio da je "nešto progutao".

Pravosudni policajci su ga odvezli u bolnicu Sestara milosrdnica u Vinogradsku ulicu kako bi liječnici utvrdili je li zaista nešto progutao i je li to opasno po njegovo zdravlje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih je ulovila Napili se kao zvijeri pa pucali iz kuće kraj Karlovca: Pogledajte gdje ih je policija ulovila i koliko su napuhali Pronađena droga Uhićenja Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela

Zatvorenik je, kako neslužbeno doznajemo, u jednom trenutku zatražio da ga puste na toalet te je pritom iskoristio priliku i pobjegao.

Zatvorenik je državljanin Srbije kojem je istražni zatvor određen zbog krijumčarenja ljudi,  a nepravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora. 

"Nakon bijega službenici pravosudne policije obavijestili su dežurnog zatvora koji je o tome odmah obavijestio službenike MUP-a te je Policijskoj upravi zagrebačkoj poslan Nalog za raspisivanje tjeralice. U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do bijega istražnog zatvorenika iz bolnice", poručuju iz Ministarstva pravosuđa. 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene