Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Pao' diler s 30 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici omiške Policijske postaje zaplijenili su jutros 30 kilograma marihuane u automobilu 52-godišnjeg M. J. iz Stolca (BiH), a njega su uhitili i sproveli istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava na izvanrednoj konferenciji za novinare danas popodne.


Droga je bila namijenjena splitskom narkotržištu, a njezina se vrijednost procjenjuje na oko 250 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Pronađena droga Uhićenja Policija pronašla kombi pun kokaina ispred puba: Otkriveno kako je 46 milijuna eura droge došlo do malenog sela Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Automobil marke "mercedes" bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka zaustavljen je jutros oko 9 sati kod mjesta Duće Rogača u dugoratskoj općini pri redovitu nadzoru prometa, izvijestio je načelnik Odjela kriminaliteta droga Ivan Kasum.

Zbog sumnje da se u vozilu prevozi droga zatražen je nalog istražnog suca radi detaljna pregleda vozila, kazao je zapovjednik omiške policije Hrvoje Boban, dodavši da je droga otkrivena podizanjem stražnjega sjedala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene