Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djelatnici omiške Policijske postaje zaplijenili su jutros 30 kilograma marihuane u automobilu 52-godišnjeg M. J. iz Stolca (BiH), a njega su uhitili i sproveli istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava na izvanrednoj konferenciji za novinare danas popodne.Droga je bila namijenjena splitskom narkotržištu, a njezina se vrijednost procjenjuje na oko 250 tisuća kuna.

Vezani članci Aleksandar Vučić Vučić o non paperu: "Kad Srbi trebaju nešto dobiti, ispada kao da tuku po svemu i rasturaju sve'' Janez Janša, slovenski premijer Janša nazvao Džaferovića: "Ne postoji dokument kojim bi Slovenija zagovarala promjene granica BiH"

Automobil marke "mercedes" bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka zaustavljen je jutros oko 9 sati kod mjesta Duće Rogača u dugoratskoj općini pri redovitu nadzoru prometa, izvijestio je načelnik Odjela kriminaliteta droga Ivan Kasum.

Zbog sumnje da se u vozilu prevozi droga zatražen je nalog istražnog suca radi detaljna pregleda vozila, kazao je zapovjednik omiške policije Hrvoje Boban, dodavši da je droga otkrivena podizanjem stražnjega sjedala.