Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkrivena marihuana zbog ljubavnih prijetnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretražujući stan 20-godišnjaka osumnjičenog zbog prijetnji ljubavnom suparniku policija je otkrila nasad stabljika marihuane i strojnicu sa streljivom, pa se mladić pred istražnim sucem suočio sa četiri prijave za teška kaznena djela.

Osim 16 stabljika marihuane posađenih u pet velikih lončanica u stanu je pronađena i vrećica s osušenom marihuanom te automatska pušku s 19 komada streljiva, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge

U probleme sa zakonom mladić je zapao nakon što ga je godinu dana stariji Zagrepčanin prijavio zbog učestalih prijetnji potaknutih optužbom da mu je oteo djevojku.

Prije dvije godine 20-godišnjak je prvi puta presreo svog suparnika u zagrebačkoj Dubravi, u njega uperio pištolj i zaprijetio da će ga ubiti. Maltretiranje se nastavilo do lipnja ove godine kada je za prijetnje smrću doznala policija.

U policiji tvrde da su u uznemiravanju sudjelovala još dvojica
20-godišnjakovih prijatelja, a jednom su prigodom sva trojica pretukli brata od mladića kojemu su prijetili zbog djevojke.

Stoga su i ostala dvojica prijavljeni za nasilničko ponašanje i
prijetnje, no za razliku od prijatelja, osumnjičenog i za drogu te posjedovanje oružja, nisu privođeni pred istražnog suca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene