Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pretražujući stan 20-godišnjaka osumnjičenog zbog prijetnji ljubavnom suparniku policija je otkrila nasad stabljika marihuane i strojnicu sa streljivom, pa se mladić pred istražnim sucem suočio sa četiri prijave za teška kaznena djela.


Osim 16 stabljika marihuane posađenih u pet velikih lončanica u stanu je pronađena i vrećica s osušenom marihuanom te automatska pušku s 19 komada streljiva, izvijestila je zagrebačka policija.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Pala sedmorica dilera: Šibenska policija kod njih pronašla drogu, oružje, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje... Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell,Vjeran Zganec Rogulja) Razbijen lanac dilera u BiH: Obavljeni pretresi stanova, pronađena plantaža marihuane i droga, uhićeno sedam osoba

U probleme sa zakonom mladić je zapao nakon što ga je godinu dana stariji Zagrepčanin prijavio zbog učestalih prijetnji potaknutih optužbom da mu je oteo djevojku.

Prije dvije godine 20-godišnjak je prvi puta presreo svog suparnika u zagrebačkoj Dubravi, u njega uperio pištolj i zaprijetio da će ga ubiti. Maltretiranje se nastavilo do lipnja ove godine kada je za prijetnje smrću doznala policija.

U policiji tvrde da su u uznemiravanju sudjelovala još dvojica
20-godišnjakovih prijatelja, a jednom su prigodom sva trojica pretukli brata od mladića kojemu su prijetili zbog djevojke.

Stoga su i ostala dvojica prijavljeni za nasilničko ponašanje i
prijetnje, no za razliku od prijatelja, osumnjičenog i za drogu te posjedovanje oružja, nisu privođeni pred istražnog suca.