Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otac valjkom pregazio dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnji dječak T.M. iz virovitičkog prigradskog naselja Sveti Đurađ smrtno je stradao u utorak oko 19,30 sati na lokalnom nogometnom igralištu kada je preko njega prešao valjak za ravnanje terena.

Traktorom na koji je valjak bio priključen, upravljao je njegov otac Ž. M. (35). Dječak je sjedio na rudu dok je otac ravnao teren nogometnog igrališta.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

U jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao pod valjak. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu tragedije, navodi policija. 

Od tragedije se Svetom Đurđu na svakom koraku prepričavao nesretni događaj.

Selo su u tri godine zadesile tri nesreće. Mladi je čovjek stradao u šumi pod srušenim drvetom, 19-godišnja djevojka poginula je u teškoj prometnoj nesreći u Koriji, a sada je ovako nesretno poginuo dječak koji još nije ni zakoračio u život.

Raspreže se priča o tome zašto je otac Željko dopustio da mu sinovi budu na rudu dok je ravnao igralište, kako će neutješni roditelji podnijeti Tomislavovu smrt, kako je bilo i kako će tek biti Kristijanu, koji je gledao sve što se dogodilo, ali sve na kraju ipak završava nevjericom. Protiv dječakova oca policija će podnijeti kaznenu prijavu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene