Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako je to moguće?

Osumnjičenik za ubojstvo iz pritvora šalje poruke na Facebook?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenik za ubojstvo muškarca ispred nekadašnjeg narodnjačkog kluba Guru u Čakovcu, iz pritvora šalje poruke putem Facebooka.

'Prevruće :(( čovjek ne može ni spavat u tom zatvoru!', stoji u jednom od statusa napisanom na Facebook profilu pod imenom Velečasni Matija Marčec, prenosi portal emedjimurje.hr.

Pročitajte i ovo Kneginec prometna 8 Kneginec FOTO Teška prometna nesreća kod Varaždina: Uletio u dvorište kuće pa završio na krovu, ima ozlijeđenih Ilustracija 28-godišnjak iza rešetaka Policija objavila detalje krvave noći kod Imotskog u kojoj su dva muškarca teško ozlijeđena

Uprava varaždinskog zatvora zasad nemaju komentara, a nakon ranije navedene poruke na Facebooku, koja je objavljena u utorak oko 20 sati, u četvrtak je na Marčecovom profilu osvanula i još jedna.

'Zbog nastalih okolnosti ne mogu nikom odgovarat na poruke :( nemojte se ljutiti, čujemo se svi kad ću više moći biti na face-u!', stoji napisanu u statusnoj poruci. Je li zatvorska uprava reakcijom novinara reagirala i spriječila pritvorenog Marčeca da i dalje šalje poruke putem Facebooka, isto tako nije poznato.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene