Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osobnim vozilom usmrtio biciklistu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 21,20 sati dogodila na županijskoj cesti Županja-Vinkovci, između Županje i Gradišta, smrtno je stradao 59-godišnji biciklist M.P. iz Gradišta, potvrdila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Na biciklista je, dok se kretao u smjeru Gradišta, naletjelo osobno vozilo "Ford Fiesta" kojeg je vozio 25-godišnji I.D. . Od udara automobila biciklist je preminuo na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vozio pod utjecajem alkohola Na biciklistu naletio vozač autobusa Slika nije dostupna Poginuo motociklist

Na mjesto nesreće izašao je istražni sudac Županijskg suda u Vukovaru.

Tijekom trajanja očevida za promet je bila zatvorena dionica županijske ceste od Županje do Gradišta a promet se preusmjeravao na državnu cestu D-55 Vinkovci-Županja, a potom u Gradištu ponovno na županijsku cestu.

Županijska cesta Županja-Vinkovci od sredine svibnja jedini je prometni smjer kojim se odvija promet između ta dva vukovarsko-srijemska grada zbog zatvaranja državne ceste D-55 Vinkovci-Županja, na kojoj se do kolovoza obavljaju radovi.

U nekoliko navrata policija je upućivala molbe vozačima kao i mještanima mjesta kroz koje županijska cesta prolazi, na oprez u vožnji i sudjelovanju u prometu dok se ne završi obnova državne ceste od Županje do Vinkovaci kojom se inače odvija glavnina prometa između ta dva grada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene