Obavijesti Video Pretražite Navigacija
#ostanidoma

Opljačkao trgovinu, ali policija je bila iza ugla: Pred očima policajaca u paničnom bijegu bacao ukradeni novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnik iz Dugog Sela upao je u trgovinu naoružan nožen i maskiran kirorškom maskom te s rukavicama na rukama. Od blagajnice je ukrao novac, no nije računao mu je policijska ophodnja praktički iza ugla.

U subotu popodne oko 15:30 sati u prehrambenu trgovinu u Posavskoj ulici u Dugom Selu ušao je muškarac s kirurškom maskom preko lica, rukavicama na rukama i takav zamaskiran zaprijetio nožem 51-godišnjoj zaposlenici tražeći je da mu preda novac, javlja PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

Razbojnik je s otuđenim je novcem pobjegao, međutim policijski službenici koji obilaze to područje, a koji su se u tom trenutku nalazili tek jednu ulicu dalje, posumnjali su u njega s obzirom da se, ugledavši ih, počeo sumnjivo ponašati.

U pokušaju daljnjeg bijega razbojnik je panično u trku odbacivao ukradeni novac iz džepova i policiji pred očima.

Policajci su ga ubrzo nakon toga sustigli i uhitili.

Po uhićenju 38-godišnjak je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene